Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές (Video)

Στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2014-2015.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (Ε.Μ.Ε.) που βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο σχολικός σύμβουλος Ανατ. Θεσσαλονίκης και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Μ.Ε., Ανδρέας Πούλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Κρυμμένα μαθηματικά σε καθημερινά αντικείμενα» και με τον τρόπο της προσέγγισης και της παρουσίας, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.


Τους παρισταμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (Ε.Μ.Ε.), Στέλιος Μιόγλου,  ο οποίος παρουσίασε στη σύντομη ομιλία του της δράση του παραρτήματος, αλλά και τους στόχους της για τη συνέχεια.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης, ο βουλευτής Ημαθίας, Γιώργος Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιατζίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σοφιανίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΕ, Κώστας βαγενάς ο οποίος ταξίδεψε στη Βέροια από τα Τρίκαλα. Χαιρετισμός στη εκδήλωση απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Παρακολουθήστε  το video που ακολουθεί
Πηγή:Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου