Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αποτελέσματα 3ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού "Παιχνίδι και Μαθηματικά"

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 διεξήχθη ο 3ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές  Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 397 μαθητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενα διακριθεί στον 9ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. στις 6 Μαρτίου 2015.
Ο Ημαθιώτικος Μαθηματικός Διαγωνισμός οργανώθηκε από το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε τρία εξεταστικά κέντρα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που στήριξαν τον διαγωνισμό, τους επιτηρητές, την Επιτροπή Επιλογής Θεμάτων, τους προέδρους των Εξεταστικών Κέντρων και τους διευθυντές του 4ου Γυμνασίου Βέροιας κ. Τσσαλουχίδη Παντελή, του 1ου Δημ. Σχολείου Νάουσας κ. Αθανάσιο Δόδη και του 1ου Δημ. Σχολείου Αλεξάνδρειας κ. Στάθη Γεωργιάδη για την φιλοξενία του διαγωνισμού στα σχολεία τους.
Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Πιερίας της ΕΜΕ στον διαγωνισμό πήραν μέρος και 94 μαθητές από την Πιερία.
Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και ιδιαίτερα τους 126 μαθητές της Ημαθίας, οι οποίοι  επέτυχαν την αρτιότερη επίλυση των θεμάτων του Διαγωνισμού.
Καλούμε όλους τους μαθητές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και το όμορφο αυτό μαθηματικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησαν.  Η Μαθηματική Εταιρεία είναι δίπλα τους με τις εκδόσεις της (Μικρός Ευκλείδης για το δημοτικό σχολείο και  Ευκλείδης Α’ για το γυμνάσιο), με μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς, τα οποία πραγματοποιούμε σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια και με το 9ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο που θα διεξαχθεί από 2 ως 8 Αυγούστου 2015 στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.
Οι διακριθέντες μαθητές από την Ημαθία είναι:


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου