Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζονται τα μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Υπατία» 2015 στην Ημαθία

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό Θαλής.
Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.
Τα μαθήματα προετοιμασίας  πραγματοποιούνται:
Ι. Για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας στο 2ο Γυμνάσιο  Αλεξάνδρειας κάθε Σάββατο από τις 3 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου στις ώρες 09:00 – 11:00.
ΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας στο 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας κάθε Κυριακή από 4 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.
ΙΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας στο Μουσικό Γυμνάσιο κάθε Κυριακή από 4 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.


Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να διδάξουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη διαγωνισμών Χαρούλα Σαραφοπούλου ή να το δηλώσουν στη γραμματεία του παραρτήματος.
Υπενθυμίζουμε ότι:
- Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.
- Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΘΑΛΗΣ» είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.
- Θεωρούμε σημαντικά βοηθήματα για τους μαθητές τα περιοδικά ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.
- Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ
(http://www.hms.gr/competitions/home?q=node/614) ανά ενότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου