Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Βράβευση επιτυχόντων των Μαθηματικών Διαγωνισμών στην Ημαθία

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) διοργάνωσε, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης», «Υπατία» και «Καραθεοδωρή».
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μακρής, Διδάκτορας των Μαθηματικών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μυστικοί Κώδικες ».
Χαιρέτησαν και βράβευσαν τους μαθητές, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κ. Βοργιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Γ. Σοφιανίδης ,  η υπεύθυνη Εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας κα Αναστασία Καρακώστα , διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί της Ημαθίας.
Ο Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος της ΕΜΕ κ. Στέλιος Μιόγλου, ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συγχάρηκε τους μαθητές και τους γονείς τους για τη διάκρισή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος και στις επόμενες δράσεις του και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσφέρουν έργο αφιλοκερδώς καθώς και τους φορείς που συμπαρίστανται στο έργο του Παραρτήματος.
Η ΔΕ του Παραρτήματος  Ημαθίας της EME εύχεται στους μαθητές υγεία και πρόοδο  ενώ στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της μαθηματικής τους παιδείας, τους καλεί να παρακολουθήσουν  το 10ο Μαθηματικό Kαλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνει στις αρχές Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας, στην ιστοσελίδα του παραρτήματος  www.emeimathias.gr, eme.lyceum.gr, στην ιστοσελίδα των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων (www.mathsummerschool.emeimathias.gr)  καθώς  επίσης στη σελίδα του Παραρτήματος στο facebook (ΕΜΕ Ημαθίας).
Η ΔΕ του Παραρτήματος  Ημαθίας της EME ευχαριστεί τον Εκδότη και μαθηματικό Παναγιώτη Κανδύλα (Εκδόσεις Κανδύλας: kandylas.eu) για την προσφορά βιβλίων στους βραβευθέντες μαθητές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου