Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Υπατία» 2017 από το παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε.

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό «Θαλής».

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν:


Ι. Για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας στο 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου,το Σάββατο  21 Οκτωβρίου και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις ώρες 09:00 – 11:00.

ΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας στο 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας κάθε Κυριακή από 22 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.

ΙΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας στο 3o Γυμνάσιο Βέροιας κάθε Κυριακή από 22 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.


Υπενθυμίζουμε ότι:
– Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.
– Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΘΑΛΗΣ» είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.
– Θεωρούμε σημαντικό βοήθημα και ουσιαστικό συμπλήρωμα στην ύλη των μαθημάτων τα περιοδικά που εκδίδει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.
– Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/?q=node/614) ανά ενότητα.

Υλικό για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε υπάρχει και https://parmenides51.blogspot.gr/p/eme.html

Οι διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών που ενδιαφέρονται για τα μαθήματα προετοιμασίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση mathima0@gmail.com , γνωστοποιώντας τον αριθμό των μαθητών από κάθε τάξη.
Οι συμμετοχές των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στη Δ/νση Δ/θμιας μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Σαραφοπούλου Χ.-6972078526
Στυλιανίδου Α.-6979721360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου