Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Η Μαθηματική Εταιρεία(παράρτημα Ημαθίας) βράβευσε μικρά… μαθηματικά μυαλά

Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Ημαθίας που διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο και στον 2ο Ημαθιώτικο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κατάμεστο κλειστό δημοτικό θέατρο Νάουσας. Παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους μαθητές ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Ηλίας και Μαρία Καρυδά, ο νεοεκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και πολλοί εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους 1760 μαθητές που συμμετείχαν στον 8ο Πανελλήνιο  Μαθηματικό Διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους 454 μαθητές που διακρίθηκαν σ’ αυτόν. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 97 μαθητές που συνέχισαν στην επόμενη φάση και διακρίθηκαν στον 2ο Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση των διαγωνισμών και τον Δήμο Νάουσας που φιλοξένησε την εκδήλωση. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις επόμενες μεγάλες δράσεις του Παραρτήματος, όπως το 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο και τη διοργάνωση του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας το Νοέμβριο στη Βέροια.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές και ευχόμαστε την ολική συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας στις δράσεις της Ε.Μ.Ε. Περιμένουμε τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά στο 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνουμε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από 4 ως 9 Αυγούστου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου