Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Οι επιτυχόντες του 6ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Στέλιος Μιόγλου» για τους μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού της Ημαθίας και της Πιερίας




Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 διεξήχθη ο 6ος Ημαθιώτικος Μαθητικός  Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Στέλιος Μιόγλου» για τους μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού.
Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 223 μαθητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενα διακριθεί στον 12ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει η Ε.Μ.Ε. και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας στις 9 Μαρτίου 2018.

Ο Ημαθιώτικος Μαθηματικός Διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε τρία εξεταστικά κέντρα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. 
Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Πιερίας της ΕΜΕ στον διαγωνισμό πήραν μέρος και μαθητές από την Πιερία.
Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και ιδιαίτερα τους 107 μαθητές της Ημαθίας και της Πιερίας, οι οποίοι πέτυχαν την αρτιότερη επίλυση των θεμάτων του Διαγωνισμού.
Οι μαθητές από την Ημαθία, που διακρίθηκαν στον 12ο διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» ή στον 6ο Ημαθιώτικο διαγωνισμό «Στέλιος Μιόγλου», θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου