Πώς το πετυχαίνει κανείς αυτό; Εύκολα, αν είναι μαθηματικός. Η δρ.
Τσενγκ ανακάλυψε λοιπόν ότι τα τέλεια ντόνατς είναι εκείνα που έχουν
τρύπα 11 χιλιοστών, η ιδανική αναλογία ζουμερό/ τραγανό είναι 3,5 προς 1
και το καθένα έχει πασπαλιστεί με 5,8 γραμμάρια ζάχαρης. Και δεν πρέπει
να ξεχάσει κανείς ότι η διάμετρος του ντόνατ πρέπει να είναι 72-88
χιλιοστών.
Σύμφωνα με την λέκτορα του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, όσο μεγαλύτερη
είναι η τρύπα, τόσο πιο τραγανό γίνεται το γλύκισμα, όσο μικρότερη, τόσο
πιο απαλό είναι το εσωτερικό του λουκουμά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου