Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όταν η λάβα συναντά την θάλασσα!!!


   Ο Nick Selway είναι ένας 28χρονος επαγγελματίας φωτογράφος από το Lake Stevens, της Ουάσιγκτον. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, πήρε μια απόφαση που στην συνέχεια άλλαξε την ζωή του. Αποφάσισε όταν αποφοιτήσει να ακολουθήσει το πάθος του για την φωτογραφία και να μετακομίσει στο Kailua Kona στην Χαβάη.
   Σήμερα ο Selway και ο καλύτερος φίλος του, ο CJ Kale, λειτουργούν την δική τους Γκαλερί στο Kailua Kona. Ξοδεύουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την ζωή τους φωτογραφίζοντας ενεργά ηφαίστεια και ταξιδεύουν κάθε χρόνο για να φέρουν πίσω στην γκαλερί τους φωτογραφίες ηφαιστείων από όλο τον κόσμο.  
Στη σειρά φωτογραφιών του Nick Selway που θα δείτε στην συνέχεια εντυπωσιάζει η τρομερή δύναμη της φύσης όταν η λάβα συναντά το νερό στις ακτές της Χαβάης. Το μεγαλύτερο και πιο νοτιοανατολικό νησί της αλυσίδας, η Χαβάη (Big Island), φιλοξενεί πέντε ηφαίστεια. Τα Kilauea, Mauna Loa και Hualalai έχουν ξεσπάσει αρκετές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Το Kilauea είναι ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, ενώ το Mauna Loa είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου από άποψη όγκου και περιοχής στην οποία εκτείνεται.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου