Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάριο επιμόρφωσης των Μαθηματικών σε εφαρμογές και εργαλεία του λογισμικού GEOGEBRA στη Βέροια








 Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει σεμινάριο παρουσίασης του προγράμματος GEOGEBRA και εφαρμογής εξειδικευμένων εργαλείων του στη διδασκαλία των Μαθηματικών σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Στο σεμινάριο θα δοθεί έμφαση στη βιωματική κατανόηση και χρήση του λογισμικού. Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν εφαρμογές σε ύλη της Άλγεβρας και της Γεωμετρίας του Γυμνασίου και του Λυκείου. Επομένως θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή (laptop) στον οποίο θα έχουν εγκαταστήσει το λογισμικό GEOGEBRA, έκδοση 5-0-65-0, που διατίθεται δωρεάν στη διεύθυνση www.geogebra.org
Επιμορφωτές θα είναι ο  Γεώργιος Μπολοτάκης, επιμορφωτής Β΄ επιπέδου και συγγραφέας του βιβλίου «GeoGebra “εύκολα & απλά”» και ο μαθηματικός Παντελής Πετρίδης, μέλος της ομάδας συγγραφής των εμπλουτισμένων βιβλίων μαθηματικών.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους καθηγητές μαθηματικών και θα διεξαχθεί σε δύο Κυριακές στις 1 και 15 Μαρτίου, από τις 10:00 ως 14:00, στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας (μπάσκετ Εληάς). Για τα μέλη του Παραρτήματος το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν και προηγούνται στις δηλώσεις συμμετοχής.  Για τους συναδέλφους μαθηματικούς που δεν είναι μέλη του Παραρτήματος το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες (έως 20 επιμορφούμενοι), και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν με email ή με fax τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής στο Παράρτημα. Εναλλακτικά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά (2331067107) στη γραμματεία του Παραρτήματος από Τρίτη έως Παρασκευή, στις 10:00 – 12:00 και 18:00 – 20:00.



Φόρμα συμμετοχής
στο σεμινάριο GeOGebra

Ονοματεπώνυμο

Διεύθυνση κατοικίας

Τηλέφωνο

email

Εργασία


Ημερομηνία:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου